Manilah
Menu

Starters
-
MIGNONETTE CASSIS OYSTER (5 st) 29,00
Gillardeau nr 3 - rode ui - cassis vinaigrette - peper
-
ORIENTAL LOBSTER CLOUD 29,00
Brioche bun - kreeft - limoen-crème - koriander - Thai spices - rode ui
-
SURINAMESE BARA ASPARAGUS 19,00
Surinaamse kruidige gebakjes gevuld met witte & groene asperges - Spinazie - geroosterde amandel - korma curry mayo
-
IMPERIAL HERITAGE “OSCIETRA” 30g 84,00
Gebakken boter brioches - zure room - rode ui - bieslook - 30 gr Imperial Heritage oscietra
-
GAMBA BANG BANG 25,00
Tempura flakes gamba’s - sweet-chili chutney - habanero-mayo - look - koriander - citrus - crisps
-
SINGAPORE WOK MUSSELS 25,00
Mosselen - look - chili - koriander - lente-ui - selder - crème - sriracha - amandel
-
SALTY KISS ON CREAMY CRUST 25,00
Burrata - pan con tomate - ansjovis - basilicum olie
-
WELCOME TO MEXICO 22,00
Quesadillas - quality beef - maïs - guacamole - zure room - koriander tomato salsa - paprika - cheddar
-
SUSHI DI FOIE GRAS 28,00
Soy-glazed gebakken ganzenlever - Sushi rijst rolls - mango - vijg - pecan
-
SLICED PICANHA WAGYU PISTACCHIO 29,00
Fijn gesneden pichana wagyu - pistachecrème - crouton Olivia - kaffir

Main Dish
-
I PUT MY SOLE IN THE CHIMICHURRI 49,50
Zeetong - chimichurri - sucrine - limoen
-
WONTON NORTH SEA CRAB 41,00
Open wonton ravioli - Noordzee krab - chili - venkel - lente-ui - prei - look - citroengras - champagnesaus
-
*** SUPPLEMENT: 10g Imperial Heritage “Trésor” Caviar 22,00
-
THE ROYAL MASHED POTATOES 46,00
Bieslook-aardappel puree - gegrilde witte asperges - prei - grijze garnalen - zure room - Touch of Caviar Imperial Heritage “Trésor”
-
AUTHENTIC CHICKEN SATAY 32,00
Gemarineerde kippendij brochettes - pindasaus - basmati rijst - broccolini
-
KOREAN BEEF RICE CAKE 37,00
Gepaneerde rijstcake - handgesneden kimchi spiced rundstartaar - koriander - sesam - avocadocrème - red curry-mayo - pinda - miso-soya - mango slaatje
-
KOREAN AVOCADO RICE CAKE 31,00
Gepaneerde rijstcake - Tartare van avocado kimchi spiced- koriander - sesam - red curry-mayo - pinda - miso-soya - mango slaatje
-
THE TRUFFLE AND SALSICCIA AFFAIR 36.00
Mafaldine pasta - salsiccia - champignon - verse truffel - mascarpone
-
AUSTRALIAN PREMIUM BAVETTE WAGYU 68,00
Wagyu Bavette F4 - patates frites - choron of peppercream
-
GREENLEA NEW ZEALAND FILET PUR 46,00
Grasgevoerde Nieuw-Zeelandse filet pur - patates frites - choron of peppercream
-
TEXAS SLOW COOKED RIBS 29,00
Gelakte ribben - Manilah saus - patates frites - crispy onion - sesam

Happy Endings
-
PISTACHIO MOELLEUX 15,00
Moelleux van Pistache - vanille ijs - pistache crumble
-
A TARTELETTE YOU WON’T FORGET 13,00
Citroentaartje - gebrande meringue - limoenzeste - pistache crunch
-
AN APPLE A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY 14,00
Ovengebakken caramel appel - cookie crumble - salted caramel ijs
-
TIRAMANILAH 14,00
Tiramisu à la minute - speculoos - espuma - amaretto - koffie
-
LADY IN WHITE 12,00
Vanille ijs - warme chocoladesaus
-
***
-
LEMON CHEESECAKE MARTINI 14,00
Limoncello - Licor cuarenta y tres - limoen - crème
-
ESPRESSO MARTINI 14,00
Vodka - espresso - khalùa - Sucre de Cannes
Jaren lang stond dit karaktervolle pand in het centrum te Keerbergen er verlaten bij. Totdat “La Mamma” Corinne dit unieke pand de architectuur gaf dat het verdiende. We kozen ervoor een restaurant te creëren met grensverleggende old-fashioned looks. Verschillende authentieke materialen van over de hele wereld werden geïntegreerd tot deze aparte stijl.